// The Sharpsz Shootersz Monstersz creative gunz ♥___♥: 2011

Selasa, 7 Jun 2011

heyy guy heyy dude

Heyy all,,,okk seperti yg kta tawuk dunia kta semakin maju dlm apa2 bidang skali puwn especially lam bidang penciptaan lagu,,,now pa yg nak ku cita sekarang skrg towk tentang lagu local sarawak,,heyy,,,utk org sarawak let's us undi lagu sarawak kat Era fm carta borneo era,,but sila undi lagu towk lowk k,,,tok kmk nunjok cara2 tawk oanx nak undi lagu towk,,,

----->Salam..tolong vote lagu "PINTAKU" kat Carta Borneo ERA boleh..???Coz undi lamak dah di reset,senang jak..1st bukak link tok http://era.fm/kk-kuching/kuching/Carta-Borneo-ERA ..then,lagu "PINTAKU - NAJIB" ada di atas
skali..cara nak UNDI just click jak button SUKA kat bahagian UNDI ...tQ peeps..
:::Tolong2lah Forward2 kan ngan member2 okay..:::
=)

okk peepppzz,,tlg undi k,,,maju kn industri musik local sarwak:)






Selasa, 31 Mei 2011

Plan next year...

Hurmm okk plan next year 2012,,okk time ya ku dh biz spm,,bln 1 3 mybe PLKN sementara nantik result,,hope result okk:)pas abiz spm meli no pin key apply masok maktab batu lintang kchg,or UITM shah alam,,,dun't knoe nak milih cgek neyy,,but ku rasa nak milih UITM,,,carik pengalaman dyam jaoh dr fmly bh...hehe,,try it noe..tomollow mowk gi daro,,,holiday bh,,,tahun towk jawk ku pat holiday agak daro tahun pat nie pat agiwk,,tahun pan xpat nak enjoy giwk sama wak ngan tahun towk chaiyokk demi SPM,,,tahun pan tangan ku akan ligat molah assignment doe,,bowh nak brolah bh,,,for all my friends nak candidate SPM try do the best but b4 ya ku mowk pdh if ku xda rah cboow ya jga drik oii semua syg ku jgn brolah bh,,jgn nak molah keja gila bh,,xbaet terus kn hdup tawk oanx ngan kerja nak bgz,,muwn sapa nak berlaki nak berbini tahun pan hope tawk oanx happiness laa ngan pasangan tawk oanx xsaba nak mkn  nasik minyak tawk oanx bh,,haha,,ku???haha agiwk lamak tawk oanx nak mkn nasik minyak ku...nggu ku dh keja lowk,,nyara parentz bruk ku crik balit pasangan,,but maman say hbs blajar mybe nak ikat hubungan mewk duwak ke tali pertunangan bh,,,harap2 jadi,,amin...for my parentz syg tawk duwak...untuk musuh ku,,,bowh nak nganok ku jawk keja koe bh,,,sedar drik lowk,,haha...okk laa ya jawk lowk gud nyte,,,,






Ahad, 29 Mei 2011

Past is Past


Hurmmm,,,mowk cita hal terjadi riey marek,,,bikin sakit palak tau x boO...hurmmm,,,marek mama kaie anx papa boo,,tegal fb,,mama ngga nya brolah cia,,nie x mama x panas,,,xtawuk wak pahal mama tiba2 mowk mtk paswd anx email papa boo ya marek,,,adoii kembank mata mama boo embk mama ngs,,ya la tewk mama callink anx boo no 2,,,ingat nak nganjak nya neman mama jln key nenang asa mama,,,nya puwn xpat lalawn,,bz mcez arziey lantak laa...hurmm mama sa mama xmowk ngaco boo no 2 ya ewh,,,nya dh da ada arziey key pa mama nak ngaco right,,mama ngz marek smpey tetido kowh,,haha...dr kul 2 smpey kul 4 bruk anguwn,,xpenah mama pia bh,,,bguwn mama tewk,,dtg meycetz dr papa boo,,,kaie mewk duwak tewk,,embk tension,,mama bkak laa fb mama nak si dhatinz miowmiow monyengx ya,,,ya la tewk kali mama bkak ada miak soanx towk tewk,,nama nya marsha shuhada,,nya mdh mama ptowk hope kau bahagia pas kau rampas grk ku,,muka jawk lawa ati perampas,,kimakkk anak ya boo,,,mkin jd kaie mewk duwak papa boo,,ya la papa boo nganok ompuwan ya,,berkali2 papa boo merayu tewk suroh mama xmrh giwk,,lastly mama xmrh giwk kowh,,hehe,,cool down balit,,,haha,,now mama anx papa kembali hapiness agiwk,,hehe,,,LOVE MAMAN SO MUCH...






Sabtu, 14 Mei 2011

Kenangan ku bersama ADIB RABBANI:)






































aikkk ewhh,,haha boo laen cita mama riey towk ewh,,msh kaa boo ingat cita mama tahun pas,,,hal adib rabbani ya ingat x,,haha,,towk mama nak cita aliwt,,,pahal mama pndey rndu ngan nya sejak duak menjak,,haha,,,nya selalu wak jln tp xnangga muka nya,,haha,,muwn mama nak ingat aliwt kisah mama anx nya,,,nang bnyk gilak bh kenangan manis mama anx nya terutama kenangan raya umh nya ngga muka mak nya alu kecut perut mama muka mak nya mangah bh,,haha tp hati ada taman,,haha mak nya sporting aiie,,sefmly nya sporting bh,,,besa laa mama towk first love anak bujang nya bh,,,haha,,,perey mama bila mak nya ngojey adib ya,,haha,,,dolok mama da brik nya teddy kecik time befday nya,,haha,,tetak mama bila nya mdh teddy ya di gantong mak nya lam keta,,,haha,,agiwk ingat mama muwn tiap sabtu mesti mama lalawn anx nya,,,haha,,,raon2 lam paxen kak ya lepak rah taman esplaned cia tempat mewk duwak slalu lepak,,mcm2 dicita nie ndak mala perey,,,haha...pas ya take pix sama2,,muwn time nya xseda ya mama take pix nya,,majok nya anx mama,,,haha,,gara2 ryen mama lehh couple anx nya,,,mula2 tewk nang la mama anx adib ya only member jawk,,dlm diam x mama tawuk nya suka mama,,,haha,,ryen mdh anx mama,,noe adib suka anx koe,,terkejut babeng mama nenga,,haha,,,mula ya mama xmowk nak nerimak cinta nya,,dh ryen mdh cian ngga nya noe,,nang mena2 suka anx koe,,,pk mama agiwk,,haha tepat pukul 9.oo mlm 27 julai 2010 mama di taken oleh nya,,haha besa laa mama towk first love nya,,haha,,knektowk mama rndu nak bersama nya balit,,bnyk2 grk mama nya plaing2 terbaet coze nya xpenah nak cuba try sentuh tubuh mama...selalu la juwak mama mcez nya nektowk,,kdk pdh nya anx mama syg nya ngan mama xpenah hilang  smpey bila2,,,awww sweet darlink,,okk la mama mupok lowk kk bye2...debah ya pix mama anx nya,,hehe






Ahad, 24 April 2011

krink2...:)

my boo...smlm mewk smlm mama mcez anx ex mama amin a.k.a e'en,,,mama rndu nya aiie,,xtawuk laa,,,mcm2 laa cta mewk duwak mlm tewk,,,tuhan jawk tawuk rndu ku anx nya bh,,,mowk ngga phutut nya ka?hehe,,okk:)




towk laa,,,,amin nak pdh mama tewk boo,,,cute nya owee...jgn heran ngga muka nya kdak chinese coze mix bh..hehe,,,amin last word:) ♥ U...




Jumaat, 22 April 2011

Heyy my Boo

Heyy my Boo lamak x update tawk syg,,wahh2 curank nya kowh,,haha,,,mkin bnyk oanx ngan nya date owe,,,haha...okk laa boo so baju nya dh brubah owee boo gila ngan techno nektowk owe...bahh x la mama tawuk kowh,,,lalala,,,hurmm sowk mama mowk jln ngan member mama,,,eeiii mama giwk sakit ati towk boo da oanx nyumpah mama fuck you kimak,,tegal mama anx kwn mama xmowk agak nya bh,,,bnyk oanx laki cia bh,,nie mama mowk dh nak dkat maghrib nie mama mowk lawk pa giwk pdh dawk oanx tua ngga mama bergaul dbah umh oanx giwk ya,,bkn setakat ya lawk mama giwk knk bego bapak mama balit akher,,eeeiii jahanam kimbet mutherfucker you damn shit girl,,,watch u wordd girl before i slap your mouth don't be bad girl,,,bahh sakit bh,,muwn da oanx nganok nya pia apa asa nya pia juwak mama anx kwn mama rasa,,,segek ari lawk confirm da oanx bls kdak ya ngan nya,,,jgn rasa dirik ya kuat gilak bh,,no body is perfect u know damn shit girl....!!look and see one day you get fight from me k!bh boo mama riey towk tewk colour kuku mama kaler brown kdk gold bh,,,haha,,,kck bh boo mama suka ngga,,,xsabar sa nak jln sowk boo,,lawk mama meliey coklat anx nya k,,,coklat cadburry,,,haha,,boo mama rndu anx MR.MAF aiie lmak mama xnanyak khbr nya bh,,sehat kh x dh mam2 kh lom dh andiwk kh lom,,mama rndu glak anx nya,,,huhhh,,,harap2 mama pat jumpa nx mizan sowk syg,,mama mowk ilak2 jumpa anx nya bh...hehe,,paa giwk boo owe,,,aiee boo mama oleh number 6 lam kelas mama kin meerosot,,piey mama mowk hardworkink exam bln 5 towk lawk mama mowk tingkat kn rank mama lam kelas,,muwn pat dpt no 1,,,hehe,,,chaiyokk2 noe!don't ever give up try be urself try harder in workink beybeh,,,bh,,sakit jiwa mama boo lelah bh jd setiausaha towk,,mama xkn dtg merentas desa sowk tggal 23 april 2011 mama xkn dtg!!!mama da nak story..da miak kat kowlah mama sma umo mama classmate mama time primary school lowk,,nama nya yazid muka nya nang kdk MR.MAF boo adoii asal mama ngga muka nya boo confirm mama senyum angol mama towk,,jgn boo ingat sii tuyul mama ya papa boo yaa,,,,haha maman oooee maman sorry beb bz xpat mcez anx nya ilak kehh,,,mama try too luang kn masa mama utk papa k beb...okk laa boo lelah tgan mama naip towk,,mupokk lowk ku jang,,haha emuaahhhhcckkkxxx:p






Sabtu, 16 April 2011

sakit ati argghh!

ouchh sakit ati na ku riey towk,,ku ngan atiey tewk lalawn pasa tewk temu anx nya argghh,,mowk tawuk nya buat x layan aku,,aku pa giwk dh oanx x lyan ku xlyan wak laa..so do i care pas ya ku empuwn giwk carik nya sowt wak,,kali ngga nya dh blit..hurmm:(






Isnin, 4 April 2011

aktivitas ku tewk,,haha

haha,,,aktiviti kue riey towk tewk,,,bguwn pagi,,,mndik pas ya asok bju,,,bfastz,,,trun skul..mcm besa smpey skolah huahuahua,,,kul 6.35 duty besa la prefect(leader)haha,,,,kul 7 msok kelas,,,bljr smpey kul 10.40,,,rehat,,pas ya,,,bljr giwk,,,smpey kul 1.20,,haha,,,continued ngan kelas tambahan,,,haha,,,biz kul 2,,,alu laa blit umh,,and then ampey umh alu bkak fb,,,pasya ngatoo my BOO towk,,haha kul 5 tewk dtg member ku neng ngajak raon nang keja mewk duwak dh raon nak alah2 berperey,,mewk duwak laa ya...haha,,temu ngan tot,nano,lai ngan hashim,,,alu laa bkak cita pelek2,,mewk duwak xpat ngga laki encem ckit confirm mata ya,,haha jgn noe mrh maman lawk,,,haha,,soo pas towk apa giwk aktiviti ku kah,,,molah home off9,,,k,,,hahaha....k laa see u next time:)peeppzzz luvink u cherry piesz...






Ahad, 3 April 2011

Blog oooee blogg...

elis Domokun my lil sys:)

ouchh my Boo Blink,,,lamak mumy atoo nya,,,haha kepak nyawa mumy crik baju key Boo,,hehe,,crik dawk labuci giwk tewk,,hahaha,,ngepak soanx drik ku,,haha,,,bruk nak senang ati ngga blog towk muwn x terburey jawk upa serupa tongkang pecah,,,OMG my daddy say i must go to maktab batu lintang at kuching,,,shitt,,daddy i don't want be a teacher,,,so clumsy u know,,,akaiii,,,so penat,,,riey marek berkaul mewk duwak atiey jln ngan mizan,,haha,,bperey jawk ku,,,lamak udh x ngga mizan pndey mish indah ku,,kahkhakah...to MR MAF,,,i mish u too,,,too my papa haha,,,luvink u cherry pie,,si toyol,,haha bowh mrh papa,,,apa giwk ouwhh,,,owk ewh,,riwy towk ku pat giwk soanx adik angkat nama nya kah,,,elis domokun kenal dr fb bh,,haha cute nya aiie bruk jawk 11 tahun umo nya,,hehe,,btw sys sygs adeq gawk tau,,sygs ketat2,,,hehe...okie laa mupok lowk,,bye bye my BOO:)pepppzzz...

Jumaat, 18 Mac 2011

awww my blog

jeng2,,,chakkss bh2 lamak koe nantik ku tewk blog,,,soe owe my kanda adinda giwk mengarow lam fb tewk bh,,haha apa ku towk sowt,,,lelah ku ngato blog ku ada la ckit perubahan...entah la yerr sowk ku jln pasa tp xtawuk nak key ju paa,,,boinx bh duk umh xda key polah,,haha,,why ku semakin ego knek towk,,,mmg ku puwn dpt rasa bh,,,mybe effect ku mdh ngan seseoarang if ati ku terlukak giwk dgn serta merta perangey kue berubah,,tp perangey pas blit skowlah duk lam umh jawk ya still xbrbh...haha,,penyamun,,,lerr tahun towk SPM so be careful noe,,my daddy surih ku apply ke UPSI or POLI,,,aiyooo,,,dpt ka papa?papa always say try be a good son,good student and good person find the good thing for your future bh2,,,bpk ku speaking londonz bha,,,,haha malauwn,,ku xpat tdo sebena nya towk,,dudok mencangkung kdk oanx nak berak jawk upa towk,,haha,,,jeng2 moody time bak kata ku pintu rumah ku dh tertutup....ku mlz nak discuss hal ya giwk,,,xmowk pisang berbuah duak kali,,,for u be hapiness with your girls sucess take your heart,,bh,,,bowh nak kaka londonz koe ya broken english tawuk x!hahapeeppsszz rndu sama dia bh,,,sapa ka?maman la,,si ngex buah hati pengarang jantung ku ya,,haha dh la manjak kdk mcez nya ngan ku nya giwk bodek mak nya key meliey ekzos baru,,ya pdh ku anx nya,,,eyy moto mem no 1 bini mem no 2,,tetak nya pdh nya mana jawk mama towk,,,bini mem no 1 moto mem no 2,,hahaeeiie alu xda mood ku nak update ewh,,aowk bh mewk maaf kn tawk,,yahhh,,mupok lowk jang esowk update giwk...

Khamis, 17 Mac 2011

gud mownink^__^

okk firstly ku dh ato semua blog kue chanteq x,,,thx too sys noee bengkeng,,hihi syg sys,,,emuuahhkkcckk


http://signatures.mylivesignature.com/54489/110/2353ADA42A3192EFD3E924238B821407.png

Selasa, 15 Mac 2011

hello kitty my blog,,,

haha,,nothink to say my blog suda jd mcm ini...

Ahad, 13 Mac 2011

hurmm,,,haha gud mownink...^__^

heyy gud mownink beb...hehe lamak dh x update kau owee,,,rndu aiie...haha,,,time cuti towk nang boinx tahap gaban xtawuk apa nak di polah beb,,,nak bjln xtawuk cney nak di tuju,,,haha hurmm hw brik ckgu mkin bertimbun,,aiyoo...persiapan key presentation towk blom di polah dh bln 4 bertanding,,iyerr...hurmm,,,nak ngajak maman jln nya ya mala bz,,adowh2...hari sabtu ya ku jln ngan dawk atiey tah and tort,,,best gila nak berperey jawk keja mewk oanx,,haha,,sempat indah ku meli heel,,haha mowk ngga ka?tapi ya bkn stiletto arhh,,,blh la tahan kck juwak,,haha,,,pastowk nak molah hmework,,,mupok lowk mewk jang,,,hehe,,,bye!
heel ku...

Jumaat, 4 Mac 2011

you always in my mind.


ku xpat nak melupak mirul dr fikiran,,,nya slalu ada di setiap langkah ku,,berlinang aik mata ku dr smlm...asal ku dgr lagu wedding dress jawk,,mesti ku ingat ngan nya,,,ya allah tlg ku,,ku msh sygs ngan nya xpat ku nak ungkap semua syg ku ngan nya dgn kata2...walau pun nya jaoh dr ku,,tp ku rasa nya dkt ngan aku...tp riey marek ku ngan nya break,,ya allah tuhan jawk tauk perasaan ku time ya...lemah abiz sa tuboh ku time ya wak aik mata ku berlinangan...cdh gila ku aiie....mirul plz come back for me:(:(:(hrp2 nya baca towk lawk..







Khamis, 3 Mac 2011

lalala,,,phutut2.



















the new phutut...













 

                                                                                                                       

Khamis, 24 Februari 2011

mish u..


Hurmmmm....dear my bloggiez rndu ku anx kawu aiiee,,,lamak dh xupdate kowh...aku kepenatan dlm brapa ari towk,,,tepon jarang berbunyi aiie...bgz bowh key enpon owe,,,aku rndu ngan sum one,,puas ku nggu nya mcez ku,,tp xda wak nang nak nangis asa nyawa ku towk...da dgr lagu ats ya x,,lagu ya kenangan mek duwak,,,lagu first ya...no other super junior...mcm nie ku lehh kenalan anx nya,,first nya ptowk,,,ku,neng ngan tah tewk jln2 mowk ngga wayang,,ya la tewk xjadi ngga alu la mewk oanx lepak kat paxen,,,xlamak pas ya mewk oanx dudok kat pan kdey playboy cia,,aku terpandang seseoarang...
Alu ku nggah neng padah ku ptowk,,,neng2 tgga koe miak laki ya kcak mata nya aiie,,,pusing la neng kat belakang tewk,,,pdh neng owe,,,kenal ku ngan miak ya,,,aku nunggah nya mizan antoo,,,tetak la mewk duwak tah tewk,,time ya ku pusink blkg kali neng nuggah nya,,,MIZAN!dh ya pusink neng dpn ya mizan ngga aku,,ingat nya aku nuggah nya,,,ya pdh ku,,paloy koe neng ingat nya lawk aku nunggah nya,,,xlamak pas ya mewk oanx raon ingat tewk plan mowk balit,,kali neng nego mizan ya tewk aduwh alu di embk nya beloya alu la mizan ngajak mewk oanx jln ngan nya,,,mula nya mewk oanx ngagk sing kwong pasya ngagak king kat premier cia...mewk oanx ngga wayang rapunzel,,,haha cita katon ya bh,,haha...celaka neng ya suroh nya mizan dudok tepi aku,,,start dr ya la tewk mewk duwak kenal2,,,mizan padah ptowk ngan aku,,,tawk sejok ka?xla pdh ku nya ingat  tewk nak brik kot nya ngan aku...
Tang tiba2 nya megang tgan aku,,,adowhyaii knk la ptowk,,,pas dr ya la mewk duwak selalu kuar bsama,,,raon2,,,nya mrh bila ku ngan laki laen,,,hurmmm,,,rndu gila ku ngan nya,,,tepon nya ttup jawk kenak  ka owee?Mizan bkak la hp ya!!!!                       






                                                                                          

Sabtu, 19 Februari 2011

phutut fhutut pixcut







my new edit pix,,,burok nak?

Khamis, 17 Februari 2011

SAKIT HATI KU TOWK JAHANAM!

WAHH PANAS OWEE TITTLE KAT ATS YA?MOWK TAWUK KENAK,,,NANG KU TERLEBIH HAD PANAS HATI,,XTAWUK NAK DI PDH GIWK,,,KU DH SAKIT HATI XKN DA OANX PAT MUJUK KU,,EVEN FAMILY KU EMPUWN,,,MUWN KU NAK COOL NANG ALLAH LA NYUROH KU COOL YA,,ARGGHH TENSION BABI SIAL JAHANAM CHOII MAJIBEI!KU XSUKA NAK BERPERANGEY KDAK DOLOK,,,LIKE GOYANG2,,,NGEMBAK PALAK BERANGIN,,,KU XMOWK TAWUK X,,,JGN SAMPEY KU BRUBH JD PIA GIWK NSB LA GIWK,,,HARI TOWK NANG KU XDA MOOD LAM KELAS KU NGEMBAK PALAK EMPUWN JAWK,,,DH EXAM SCIENCE SUKATI KU NGENJEN JAWK GIWK MUWN GAGAL NSB LA ADA KU KESAH...CHOIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PERKATAAN TOWK JAWK KUAR DR MULUT KU RIEY TOWK,,,TULAH LU YA...HAHA,,JGN CRIK PASAL MUWN AKU XCRIK PASAL,,KU TEROK MUWN DH CRIK HALDH KU MDH JGN JGN LA YA....ADA KU KESAH,,KU MLZ NAK GAGO HAL OANX GIWK NEKTOWK EVEN OANX YG AKU SYG MLZ KU NAK LALEK GO AHEAD RIGHT!KU NGAN IDUP KU EMPUWN,NGEMBAK PALAK EMPUWN DERR,,,MUWN NAK BACA BLOG KU TOWK SAPA YG DA MOLAH PA2 YG KU XSUKA JGN TERASA MUWN DI ANOK KU K!HAHA MULUT SAIA SGT JAHAT BILA SUDA MRH,,,WTF!

mohd amirul fahmi...

AKU DH XPAT NAK KATA APA2 DH,,AKU SYGS GLAK2 NGAN GRK KU AMIRUL YA SETIAP SAAT MESTI KU MKIR HAL NYA,,PA POLAH NYA,DH MKN KA BLOM DH MNDIK KA BLOM CEHAT KA X,,,KDG2 NGS KU BILA KU RNDU GLAK2 ANX NYA,,AKU LAP AIK MATA KU,,SBB MIRUL XSUKA NGGA KU CDEH,,,MIRUL DEAR MOWK B TAWUK I REALLY3 LUVINK YOU,YOU ARE SO PERFECT FOR ME,,,NEVER SUM ONE CAN’T REPLACED YOU IN MY HEART,,EVERTHING IS YOU,,,I LOVE YOU SO MUCH,,,B MILIK DEAR SORANX XDA SOANX PUN DPT NGAMBIK DR DEAR,,,B DH CURIK HATI DEAR...I LOVE YOU I LOVE YOU I LOVE YOU I LOVE YOU MOHD AMIRUL FAHMI...

Selasa, 15 Februari 2011

Aku rindu sayau kamoo


Kenak nya polah ku ptowk,,mcm nya udh lejuk jawk ngan aku,,pa ka slh ku anx nya…ku text nya xeply muwn selalu rah fb mzti da wall post nya gak ku waaa so sad,,,ku tawuk cnun bnyk ompuwan kck,,ku tawuk ku x kck model,xkck  kdk gurl nak laen,,I’m not perfect,,,kdg2 aku rasa mcm xda oanx syg anx ku tawuk x!ku xtawuk hala tuju ku tahun dpn,,sama ada ku ke kuching or  kl…
Or  plkn,,wahh muwn dpt gi plkn nak best…bapak mdh muwn result ku ok,,mybe ku transfer ke kl,,xda kat cboow giwk ku,,,muwn result kurang ok,,,transfer kuching,,hurmm,,mzti rndu anx dawk member muwn dh biz skolah lawk rndu nak pergi skolah,nak hua3 lam kelas ngaco ckgu,,haha,,tahun towk last ku jd student skolah,,tahun dpn ku jd mahasiswi insyaallah muwn da rezeki,,,mudahan2 dpt…confirm rndu nak makey  ju skolah lawk,,haha…tadik da sum thing oanx brik anx ku,,apa ka ya?xblh pdh,,bnda ya special glak bagi ku,,nya mdh jgn polah ilang brg ya,,.muwn kta pjg umo kta cantum balit benda ya,,,haha,,sorry no need to say what the  thing I mention it,,hehe.tahun towk tahun utk aku berperang berhabis-habisan,,,so xda glak ngan bnda ptowk,,hurmm…borink oii,,saia rndu sama abg arzhuwarn,,haha lamak dh xngaco nya,,hurmmm nothing to say I mupok lowk jang,,,da masa update giwk…pye2.
copyright by Averell amoii adeng panda boo